MyRadioOnline.ro

Oricât de rău ne-ar fi, un pic de magie şi distracţie ne vor face să ne simţim mai bine. Așadar, iată că Cinemagia selectează din oferta micului ecran din ziua de

Oricât de rău ne-ar fi, un pic de magie şi distracţie ne vor face să ne simţim mai bine. Așadar, iată că Cinemagia selectează din oferta micului ecran din ziua de marți producțiile plasate în lumi fantastice.

Vizionarul Terry Gilliam realizează un film de aventuri cu legendarii frați povestitori Grimm, puși față în față cu un sat blestemat, în care cele mai sălbatice și mai fabuloase fantezii devin... realitate. Frații Grimm se difuzează pe canalul FilmCafe, marți seară, de la ora 19.40. Totul începe cu a fost odată că niciodată... doi frați, foarte îndrăzneți, dar cu firi diametral opuse - cinicul Will și visătorul Jacob - care au devenit cunoscuți în lumea întreagă drept Frații Grimm.

Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi „Albă că Zăpada”, „Scufița Roșie”, „Hansel și Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Frații Grimm sunt nevoiți să se confrunte cu toată imaginația căreia i-au dat viață în această bătălie epică între fantezie și realitate.

Mary Poppins Returns poate fi urmărit de către abonații Film Now, marți seară de la ora 20. Pentru fanii primului film şi pentru familiile cu copii mici, sequelul stă în picioare mai ales datorită mesajului ce ar trebui să ne însoţească întotdeauna: oricât de rău ne-ar fi, un pic de magie şi distracţie ne vor face să ne simţim mai bine. Acţiunea are loc în 1935, când Londra este afectată de Marea criză economică. Michael (Ben Whishaw) şi Jane (Emily Mortimer), copiii din primul film, au parte de o mulţime de probleme financiare, iar Michael trebuie să facă faţă şi trăsnăilor celor trei copii ai săi, provocare cu atât mai dificilă după moartea soţiei cu un an în urmă.

Reapariţia dădacei Mary Poppins (Emily Blunt) pare să alunge norii din existenţa familiei, mai ales după ce banca pentru care lucrează Michael ameninţă cu executarea silită pentru un credit, executare ce ar lăsă familia fără căminul tradiţional. Sequelul nu putea găși un regizor mai potrivit decât Rob Marshall (Chicago, Nine), acest Zack Snyder al genului muzical. Efortul de creaţie este impresionant - scenografia extraordinară, coregrafiile și costumele.

Seara târziu, Paramount Channel difuzează Cloud Atlas, de la ora 23:25. Este o poveste ambițioasă și uimitoare care se întinde pe parcursul a cinci secole, Atlasul norilor explorează scopul vieții oamenilor pe Pământ, teme care au preocupat omenirea de la începutul vremurilor. Cu o serie caleidoscopică de acțiuni, emoții și conexiuni umane, filmul sugerează ideea că viețile individuale își continuă traiectoriile personale de-a lungul vremurilor. Sufletele renăscute își reiau legăturile unul cu celălalt, în epoci diferite. Greșelile pot fi reparate sau... repetate. Libertatea poate fi câștigată sau pierdută, fără că oamenii să înceteze vreodată să o caute. Și, întotdeauna, dragostea supraviețuiește.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/lumi-fantastice-marti-seara-la-tv-45633/

Most Read