MyRadioOnline.ro

Săptămâna începe cu unul dintre filmele clasice care aduc bună-dispoziție - Barefoot in the Park. Micul ecran vine luni și cu surpriza programării celui mai bun film Spider-Man, dar

Săptămâna începe cu unul dintre filmele clasice care aduc bună-dispoziție - Barefoot in the Park. Micul ecran vine luni și cu surpriza programării celui mai bun film Spider-Man, dar și cu un action ce combină seriile Bond şi Bourne punând ca protagonist o femeie.

Iată, așadar, cele mai interesante titluri care se difuzează pe micul ecran diseară. Puteți consulta programul complet al micului ecran accesând rubrica dedicată de pe cinemagia.ro. Filmele și serialele difuzare la TV au rubrici de sine stătătoare, pentru o consultare mai rapidă a ofertei posturilor de la noi.

Cel de-al treilea episod al noului sezon Wesworld este programat seara aceasta pe HBO, de la ora 20. Deşi nu dispar artificiile temporale şi comentariile filozofice cu privire la natura umană şi conştiinţă, tabla de şah este acum perfect aşezată pentru un scenariu "noi contra lor". Doar că graniţa dintre "noi" şi "ei" rămâne reconfortant de fluidă, Westworld înlocuind filozofia uneori prolixă despre umanitate cu o perspectivă socială mai mult decât incitantă. Gazdele au evadat din Westworld, cu o Dolores (Evan Rachel Wood) hotărâtă să declare un război total omenirii. Dar exact în momentul când spectatorii încep să se întrebe dacă a ţine cu ea nu înseamnă de fapt a-şi nega propriile şanse în acest război, creatorii serialului, Jonathan Nolan şi Lisa Joy, vin cu o nouă perspectivă: războiul de clasă şi tot mai supărătoarea senzaţie că tendinţa actuală este ca cei puternici să devină tot mai puternici, iar cei lipsiţi de putere să devină tot mai lipsiţi de putere, indiferent de naţionalitate, rasă, religie şi, desigur, natură, fie ea umană sau artificială.

Desculț în parc/Barefoot in the Park (1967), cu Robert Redford și Jane Fonda, se difuzează pe Cinemax 2 - luni, 30 martie, de la ora 21:30. Este o comedie romantică inspirată dintr-o piesă de teatru jucată pe Broadway. Filmul oferă o bună porție de amuzament decent pe tema contrastului conjugal între sobrietate și exuberanță. Este o pledoarie pentru deschiderea sufletului către frumusețile vieții și pentru o viață descătușată de propriile constrângeri. Filmul este foarte plăcut, excelând în replici spumoase și în interpretările savuroase.

Luni, 30 martie, de la ora 20:30, la PRO TV se difuzează Salt. Salt este tot ce-au făcut Matt Damon şi Daniel Craig în ultimii ani, doar că la modul extrem de feminin al Angelinei Jolie. este Evelyn Salt, o agentă CIA care trebuie să interogheze, cu întreaga ei echipă ascultând din spatele oglinzii, un dezertor rus. Doar că acesta o identifică pe agentă drept o „cârtiţă” plantată de KGB, cârtiţă ce ar trebui să iasă la iveală pentru a-l ucide pe preşedintele rus, aflat în vizită la Washington. Conştientă că agenţia trebuie să verifice acuzaţiile, Salt evadează (primul din twist-urile greu înghiţibile ale filmului) în stil McGuyver din sediul CIA şi face tot posibilul pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Sau pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/nou-episod-westworld-actiune-si-film-clasic-luni-la-tv-45621/

Most Read