MyRadioOnline.ro

Meghan Markle se întoarce cu pași mici la profesia de actor, odată ce a renunțat la îndatoririle regale. Ducesa de Sussex va nara un documentar emoționant pentru Disney+ despre călătoria unei

Meghan Markle se întoarce cu pași mici la profesia de actor, odată ce a renunțat la îndatoririle regale. Ducesa de Sussex va nara un documentar emoționant pentru Disney+ despre călătoria unei familii de elefanți, ce include o mamă elefant și un pui, comunică platforma de streaming, citată de romper.com.

Alegerea făcută de actriță reflectă faptul că ea însăși este mama unui băiețel de 10 luni, faptul că este filantrop și apărătoare a drepturilor animalelor.

Meghan Markle a devenit cunoscută odată cu rolul din serialul procedural Suits. Documentarul Elephants pornește pe urmele unui elefant african pe nume Shami și al ei pui plin de energie Jamo, pe măsură ce turma lor călătorește sute de kilometri de-a lungul deșertului Kalahari, urmând-o pe Gaia, conducătoarea turmei.

Documentarul destinat întregii familii va avea premiera pe platforma de streaming în data de 3 aprilie. De implicarea ducesei în proiectul cinematografic va beneficia organizația caritabilă Elephants Without Borders. În 2017, ducesa de Sussex și Prințul Harry au vizitat Republica Botswana, pentru a da o mână de ajutor doctorului Mike Chase, care lucrează cu Elephants Without Borders, organizație ce încearcă să monitorizeze elefanții din zonă.

Rolul de voce este primul pe care îl face Markle după anunțul din ianuarie că renunță la îndatoririle regale. Publicația The Times este prima care a informat despre contractul semnat de Markle cu Disney+.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/meghan-markle-va-nara-pentru-disney-un-documentar-despre-elefanti-45613/

Most Read