MyRadioOnline.ro

Cartoon Network le prezintă fanilor o pisică samurai, care luptă împotriva răului, pe nume Sheriff Mao Mao, în noul serial original, Mao Mao: Eroii inimii curate – o animație despre aventură,

Cartoon Network le prezintă fanilor o pisică samurai, care luptă împotriva răului, pe nume Sheriff Mao Mao, în noul serial original, Mao Mao: Eroii inimii curate – o animație despre aventură, prietenie și ce înseamnă cu adevărat să fii erou.

Serialul îl urmărește pe Mao Mao, singuraticul exploziv, în căutarea sa de a deveni o pisică  legendară, pe Badgerclops, cyborg-ul chiulangiu, și pe Adorabat, adorabilul lor coleg, în timp ce învață să se accepte așa cum sunt și lucrează împreună pentru a proteja oamenii din Valea Inimii Curate de monștri, răufăcători și de orice alt rău.

În Valea Inimii Curate, șeriful Mao Mao poate fi impresionant, chiar eroic, dar mai are multe de învățat. În călătoria sa, Mao Mao va afla că a fi o legendă nu este despre mișcări rapide și căutări periculoase; ci este vorba despre faptele tale, care îi face pe oameni să-și amintească de tine și să te admire.

Mao Mao: Eroii Inimii Curate este creat de Parker Simmons și este produs de Studiourile Cartoon Network Studios și Titmouse.

De astăzi, îl puteți urmări pe Mao Mao în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.55, numai la Cartoon Network.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/serialul-mao-mao-eroii-inimii-curate-cu-o-pisica-samurai-de-luni-la-tv-45529/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All