MyRadioOnline.ro

Thor: Love and Thunder va fi ultima aventură din faza 4 a Universului Cinematografic Marvel și va aduce un villain pe măsura finalului apoteotic care se așteaptă, villain jucat de

Thor: Love and Thunder va fi ultima aventură din faza 4 a Universului Cinematografic Marvel și va aduce un villain pe măsura finalului apoteotic care se așteaptă, villain jucat de Christian Bale. Filmul va veni - așadar - cu o concluzie pentru Thor, personajul lui Chris Hemsworth, ce va fi înlocuit cu un nou Zeu al Tunetului, jucat de Natalie Portman.

Actorul l-a jucat pe zeu în patru filme Avengers și trei producții Thor. A mai apărut în Doctor Strange. Thor 4 încheie faza 4 a MCU pregătind ce va urma pentru Faza 5 și posibil anunțând evenimente majore și conflicte pentru echipa Avengers. De aceea rolul villain-ului din acest ultim film este crucial și numai un actor de calibrul lui Bale s-ar putea achita de rol.

Personajul lui Christian Bale vine după Thanos, jucat de Josh Brolin, cel mai bun erou negativ construit în Universul Cinematografic Marvel. Așadar ștacheta este foarte sus, iar Bale trebuie să depășească acest prag înalt pus de cel care a exterminat jumătate din univers. BGR.com scrie că Bale l-ar putea juca în Thor 4 pe minotaurul Dario Agger ori pe Beta Ray Bill, aflat în posesia unul ciocan de la însuși Odin, în ambele cazuri fiind vorba de crearea pe calculator a eroului negativ, ca în cazul lui Thanos ori Hulk.

Rapoarte anterioare îl leagă pe Bale de un personaj „extraterestru sau provenind din altă lume”: Gorr - „măcelarul de zei”, de Gladiator - mesagerul lui Galactus și de Michael Korvac, un dușman temut al lui Doctor Strange. Urmează să aflăm, însă, ce personaj va juca Christian Bale.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/christian-bale-va-fi-villain-ul-din-thor-love-and-thunder-45483/

Most Read