MyRadioOnline.ro

James Wan, regizorul filmelor The Conjuring, Insidious, Saw, Aquaman etc., pregăteşte un film cu monştri pentru Universal. Robbie Thompson, scenarist şi producătore executiv pentru Supernatural (serialul CW Network), semnează scenariul

James Wan, regizorul filmelor The Conjuring, Insidious, Saw, Aquaman etc., pregăteşte un film cu monştri pentru Universal. Robbie Thompson, scenarist şi producătore executiv pentru Supernatural (serialul CW Network), semnează scenariul pentru noul horror, care încă aşteaptă un titlu.

Surse apropiate producţiei relatează pentru The Hollywood Reporter că povestea filmului este inspirată din palmaresul de monştri din istoria filmelor Universal, văzute prin prisma actualităţii. Povestea este despre un grup de adolescenţi care descoperă că vecinul lor construieşte, în secret, un monstru. Spoiler: monstrul va scăpa.

Noul proiect se derulează în contextul succesului filmului The Invisible Man, tot de la Universal, care a avut rezultate peste aşteptări. Filmul pare să susţină ideea studiourilor de a renunţa la un univers cu monştri comun între mai multe filme, ceva ce a fost încercat cu The Mummy, cu Tom Cruise, luând în schimb o poziţie care dă mai multă libertate regizorului.

Studioul are deja în lucru proiecte de la Dexter Fletcher, Paul Feig şi Elizabeth Banks. Pe lângă incursiunile în lumea monştrilor cu Supernatural, Thompson semnează scenariul la Cursed, o re-imaginare contemporană a legendei Regelui Arthur inspirată din cartea lui Tom Wheeler şi Frank Miller.

Monştrii clasici ai studoului Universal sunt Frankenstein, Dracula, Omul Lup, Mumia și Creatura din Laguna Neagră.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/dupa-succesul-omului-invizibil-un-nou-film-cu-monstri-e-in-pregatire-la-45477/

Most Read