MyRadioOnline.ro

Ca urmare a situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale

Ca urmare a situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-și anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale Urma, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranță pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condițiile în care - în România - există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actrița și-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecțiile de gală ale primului film românesc în care joacă și să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special celor prezenți la proiecțiile speciale programate pe 4 și 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni).

Mădălina Ghenea speră că toți cei care vor urmări filmul în cinematografe, începând din 6 martie, îl vor întâmpina cu aceeași căldură precum spectatorii avanpremierei din 2 martie, de la Iași, se mai vede în comunicat. 

O proiecție specială în prezența ei va fi programată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie, la Cluj-Napoca. 

 

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/madalina-ghenea-si-a-anulat-venirea-la-premiera-urma-din-cauza-45459/

Most Read